Monday, August 15, 2022

Hvert år har vi løb der gælder Danmarks mester titlen. Det foregår over 5 løbsdage, hvor hver løbsdag er der 5 heat. Så ialt 25 heat. Det kan lade sige gøre hvis vejr og strand spiller med. Det er ikke altid vi har været så heldige, men vi har altid fundet en Danmarks mester.

For at du kan deltage skal du være medlem i DPK og have en licens. Skulle uheldet være ude, så skal du også sørge for at du har en forsikring.

Identifikations numre:

Ligeledes skal du lave 3 numre skilte til din buggy.
Det skal være på en fast baggrund, som er hvid.
Bogstaver og tal skal være sorte.
De skal være med 1 cm mellemrum.

Mindstemål:
Højde 14 cm
Brede 5 cm
Tykkelse 2 cm.

Som regel foregår DM løb, på Rømø, Sønderstrand i det særlige kitebuggy område. Nogle gange har vi dog været nødsaget til at forflytte løbet til enten Vejers eller Børsmose pga vand på stranden. Flyttes løbet til et andet sted end oprindeligt, så vil det blive annonceret på forum, senest fredagen inden kl 20.00.

Omkring DM løb, er der nogle sikkerheds foranstaltninger. Det er også derfor vi forlanger at deltager skal have licens.

Race master sørger for at DM Løb foregår under ordentlige forhold til alles sikkerhed.

Løb kan udsættes hvis middelvinden er under 4 ms i 15 min. Eller den overstiger 14 ms i middelvind. Race master har det sidste ord i den sammenhæng.

Briefing er obligatorisk. Ved en pilot på forhånd, at man ikke kan deltage i en briefing, så henvender piloten sig personligt til racemaster øjeblikkeligt. Udeblivelse af briefing, uden racemaster er gjort opmærksom, giver 2 strafpoint til piloten. (Hvis en pilot på forhånd ved at tiden kan blive presset til slut, giver piloten melding om det til racemaster ved start briefing).